Specijalistika 2 program za ordinacije SKZZ

Specijalistika 2 program za ordinacije SKZZ

Specijalistika 2 je moderan i intuitivan program za ordinacije specijalističkih konzilijarnih zdravstvenih ustanova (SKZZ). Standardiziran dizajn, čistoća i preglednost sučelja koje korisniku pruža udobnost u radu, osmišljenog na temelju dugogodišnjeg iskustva u radu s ordinacijama PZZ-a i drugih zdravstvenih ustanova. Redovne nadogradnje, kontinuirana poboljšanja i stalno usavršavanje u suradnji s korisnicima pružaju sigurnost i zadovoljstvo u radu.

Specijalistika 2 Vam nudi detaljnu evidenciju kartona pacijenta, pregled njegovog stanja i prijašnjih dolazaka, tiskanje nalaza i izvještaja te automatizirano kreiranje fiskalnih računa pruženih usluga prema pacijentu, poslovnim partnerima ili suradnim ustanovama. Sve funkcije su zamišljene tako da slijede tijek obavljana usluga u SKZZ ustanovi na najjednostavniji način.

Specijalistika 2 je program za ordinacije SKZZ i poliklinike, a nudi detaljnu evidenciju kartona pacijenata i pregled njihovih stanja.

Korisnička podrška

Specijalistika 2 je jednostavan program za korištenje, ali ukoliko naiđete na nekakav problem pri korištenju programa, naša korisnička podrška stoji Vam na raspolaganju putem elektroničke pošte i telefona. Od ponedjeljka do petka (7:00-21:00 sat) i subotom (8:00-13:00 sati).

Odabirom programskog rješenja Specijalistika 2 osigurali ste kvalitetnog partnera, koji će Vam olakšati svakodnevni posao i administraciju te Vam ostaviti više vremena za ono u čemu ste najbolji, brigu o vašim pacijentima.

 Posebnosti programa:
  • Čekaonica i naručivanje pacijenata
  • Prilagodljivi predlošci nalaza
  • Detaljna evidencija stanja i slučajeva u kartonu pacijenta
  • Grafički prikaz mjerenja kroz vremenski period
  • Automatsko generiranje izvještaja za potrebe HZJZ-a
  • Fiskalni modul za sve obveznike fiskalnoga računa
  • Cjenik vlastitih usluga i usluga suradnih ustanova

Narudžba

Specijalistika 2 program za ordinacije SKZZ dostupna je na mjesečni najam.

Naruči program+

 

U galeriji slika možete vidjeti kako izgleda Specijalistika 2 program za ordinacije SKZZ.