ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus

Vegasoft nudi kompletno rješenje antivirusne zaštite za vaš ured ili tvrtku. Provjerenom kvalitetom NOD32 proizvoda osiguravamo Vaše podatke od gubitka i neovlaštenog pristupa uzrokovanih virusima, crvima, trojancima i spywareom. Omogućujemo sigurno korištenje Interneta, što je iznimno važno u elektroničkom poslovanju, posebno kod korisnika koji upotrebljavaju NetBanking, online plaćanje kreditnim karticama i slične servise.

NOD32 je ICSA certificiran program antivirusne zaštite s najboljom razinom detekcije koji pruža zaštitu od virusa, crva, trojanaca, spyware-a i adware-a.

  • ICSA certificirano antivirusno rješenje
  • ima najbolju razinu detekcije, štiti od 95% više novih i nadolazećih prijetnji nego McAfee, Symantec i Trend Micro
  • vodeći u svijetu po broju Virus Bulletin 100% nagrada, kojih je osvojio više od bilo kojeg konkurentskog proizvoda
  • kompletan proizvod, nudi zaštitu od virusa, crva, trojanaca, spyware-a i adaware-a, i to već u najosnovijem paketu. Uključuje zaštitu file sustava, email klijenata (prati POP3 promet), web browsera (prati HTTP promet), nudi integraciju sa Microsoft Office-om (štiti Word, Excel, Outlook, itd.)
  • primjenjiv u svim razinama sustava (od samostalnih kućnih računala do umreženih Enterprise rješenja) zadržavajući sve svoje dobre karateristike kroz sve nivoe
  • vrlo fleksibilan i konfigurabilan proizvod, omogućuje uspješnu primjenu u najrazličitijim konfiguracijama sustava
  • vrlo jednostavan za korištenje, korisničko sučelje i sustav pomoći su na hrvatskom jeziku (ukoliko je zatraženo može biti i na engleskom)
  • dostupan za Windows, Linux, DOS, Novell i Domino platforme, što pokriva sve važnije sustave u poslovnoj primjeni

Uz vrhunske kvalitete, proizvod prati i vrlo povoljna cijena u usporedbi s drugim rješenjima te nije teško zaključiti zašto smo ga odabrali.

Za više detalja o NOD32 proizvodu, nabavi, kao i usluzi instalacije obratite nam se koristeći informacije na našoj kontakt stranici.

Cjenik

Cjenik je u PDF formatu preuzmite s linka: CJENIK ESET NOD32 – Vegasoft