Njega PLUS program za vođenje zdravstvene njege i fizikalne terapije

Njega PLUS za vođenje zdravstvene njege i fizikalne terapije u kući

Njega PLUS je napredan i moderan program koji nudi sve potrebno za vođenje zdravstvene njege i fizikalne terapije u kući pacijenta. U smislenom i preglednom sučelju moguće je kronološki voditi status pacijenta, kreirati raspored provođenja posjeta, dodijeliti pacijenta djelatniku i voditi evidenciju posjeta. Automatizirano kreiranje izvješća i računa udaljeni su samo par klikova s ciljem bezbrižnog i ugodnog rada u programu.

Njega PLUS je napredan i moderan program za vođenje zdravstvene njege i fizikalne terapije u kući.

Program je namijenjen za ustanove koje:preuzmi
  • Pružaju zdravstvenu njegu u kući pacijenta
  • Pružaju fizikalnu terapiju u kući pacijenta

Povezivanje s djelatnicima uz Njega PLUS mobile

Uz Njega PLUS program za Windows operativni sustav, dostupan je modul Njega PLUS mobile za Android smartphone uređaje, što zajedno čini najmodernije rješenje za vođenje zdravstvene njege i fizikalne terapije u kući bolesnika dostupno na tržištu. Na brz i jednostavan način organizirajte vođenje zdravstvene njege i fizikalne terapije u kući putem centrale (Njega PLUS) te podijelite zadatke točno i trenutno svim djelatnicima na terenu putem klijentske aplikacije (Njega PLUS mobile). Zanima Vas koji je status tek obrađenog pacijenta? Svaki djelatnik na terenu ima mogućnost dostavljanja izvještaja u centralu po završetku posjete što olakšava daljnje planiranje i koordinaciju djelatnika. Program Njega PLUS funkcionira bez modula Njega PLUS mobile, ali se zajedno savršeno nadopunjuju u povećanoj mobilnosti djelatnika na terenu. Uz Njega PLUS i Njega PLUS mobile vođenje zdravstvene njege i fizikalne terapije nikad nije bilo jednostavnije.

Razvoj programa

Njega PLUS slijedi ista načela razvoja kao i Softmed 2, a to je razvoj programskog rješenja iz perspektive korisnika. Korisnici Njege PLUS imaju kompletno rješenje za informatizaciju djelatnosti pružanja zdravstvene njege i fizikalne terapije u kući bolesnika. Njega PLUS postavlja nove trendove u razvoju kako bi rad u programu bio brz, jednostavan i ugodan. Redovne nadogradnje, kontinuirana poboljšanja i stalno usavršavanje u suradnji s korisnicima pruža sigurnost i zadovoljstvo u radu.

Korisnička podrška

Korisnička podrška za Njega PLUS čini važan dio naše ponude jer se nikad nećete osjećati ostavljeni u problemu. Uz Njegu PLUS dobivate instalaciju i edukaciju o korištenju programa, pomoć pri korištenju programa za sve nove funkcije ili za sve funkcije za koje niste sigurni da ste ih dovoljno dobro  upoznali. Korisnička podrška je uvijek uz vas i dostupna od ponedjeljka do petka (7:00 – 21:00 sat) te subotom (8:00 – 13:00 sati). U slučaju problema ili potrebe za novim funkcionalnostima dostupna Vam je naša korisnička podrška putem elektroničke pošte ili telefona. Svi zahtjevi korisnika vezani za rad programa se uzimaju u obzir te vam možemo pomoći da vam korištenje programa bude još jednostavnije. Zašto bi uzeli Njegu PLUS? Zato što želite da Vam postupci, izvještaji i ostala papirologija bude manja briga od brige za Vaše pacijentima.

Posebnosti programa

  • Statistike djelatnika
  • Evidencijske liste
  • HZZO provjera statusa osiguranja
  • Integrirani fiskalni modul za sve obveznike fiskalnog računa
  • Modul Njega PLUS mobile za organizaciju djelatnika i izvještavanje s terena

Narudžba

Njega PLUS i Njega PLUS mobile dostupni su na osnovi mjesečnog najma. Naruči program+

Slike Njega PLUS aplikacije za Windows operativni sustav

Njega PLUS mobile – modul za Android uređaje

Klijentska aplikacija za organizaciju rada i izvještavanje s terena za zdravstvenu njegu i fizikalnu terapiju u kući. Namijenjena je zdravstvenim djelatnicima za bolju organizaciju rada na terenu, uz pregledan popis pacijenata i zadataka te jednostavno izvještavanje u centralu. Mobilna aplikacija Njega PLUS omogućava visoku mobilnost djelatnika na terenu, a  za korištenje svih mogućnosti aplikacije potrebna je Internet konekcija (Wi-Fi, mobilni Internet) i program Njega PLUS. Uz Njegu PLUS mobile imate sve zadatke pregledno na svom dlanu kao i brzu dostavu izvještaja dok ste na terenu. Da li uvijek znate točan plan rada što sve morate napraviti? Često zovete u centralu radi provjera i dopuna zaddataka? Njega PLUS mobile će omogućiti da sve imate na svom Android smartphone uređaju. Komunikacija s centralom nikad nije bila jednostavnija jer je potrebno da samo preuzmete plan rada. Brzo i jednostavno saznajte kamo morate ići, što je sve potrebno napraviti te status pacijenta i upozorenja. Označite izvršene postupke i sve jednostavno pošaljite u centralu. Uz Njegu PLUS Vaša pažnja je u potpunosti usmjerena na pacijete jer znate kamo ste najpotrebniji u pravo vrijeme.

Posebnosti programa

  • Uvid u dnevni raspored pacijenta, tjedni pregled posjeta, mjesečni pregled posjeta po pacijentu
  • Evidencija posjeta (upozorenja, terapija, postupci, sestrinske intervencije, mjerenja, slika, promjena termina i promjena statusa pacijenata)
  • Pregled radnih naloga za provođenje zdravstvene njege i fizikalne terapije u kući po liječniku

Cijena

Mjesečni najam uključuje nadogradnje i podršku programa Njega PLUS mobile*. *Njega PLUS mobile je modul za program Njega PLUS za vođenje zdravstvene njege i fizikalne terapije u kući pacijenta, ne može se iznajmiti samostalno.

Slike Njega PLUS mobile aplikacije za Android uređaje