Naruči program

Za sve upite o našim programskim rješenjima slobodno nam se javite na naš Helpdesk (na broj telefona 051 770 130 ili 051 770 131) radnim danom od 07:00 do 19:30 sati ili emailom na adresu helpdesk@vegasoft.hr .

Ovo činite bez ikakvih obveza prema nama. DEMO verzije služe kako bi ste sami isprobali program, upoznali se sa Vegasoft timom, podrškom i sami ocjenili kvalitetu naših proizvoda i usluge prije nego se odlučite na punu verziju programa i ugovorni odnos.

Molimo uvažite da DEMO verzije sadrže nekoliko ograničenja u odnosu na pune verzije programskih rješenja koje koriste ugovorni klijenti:

  • DEMO verzije predviđene su za testiranje, ne i za upotrebu u stvarnom radu.
  • DEMO verzije ne sadrži matične podatke Vaše ustanove.
    Sva izvješća i ispisi iz programa sadrže podatke "test ordinacije".
  • DEMO program nije moguće koristiti za rad sa CEZIH PZZ sustavom.
    Ograničenje proizlazi iz centralnog sustava. Svakog korisnika proizvođač mora prethodno registrirati kao svog korisnika i dodijeliti mu poseban identifikator za rad sa CEZIH sustavom, uz što dolazi i određena odgovornost proizvođača prema korisniku i središnjem sustavu i to činimo tek nakon što postanete ugovorni korisnik programa.
  • DEMO verzija traje 30 dana.

Po isteku roka DEMO verzije, programsko rješenje više nije moguće koristiti i, ukoliko ga želite nastaviti koristiti, potrebno je sklopiti ugovor - čime se dobiva i puna funkcionalnost programa, pristup CEZIH-u,  korisničkoj podršci i ticketing sustavu.