Softmed 2 program za ordinacije PZZ

Softmed 2 program za ordinacije PZZ

Softmed 2 je program za ordinacije primarne zdravstvene zaštite (PZZ), koji na jednostavan i razumljiv način omogućava potpunu informatizaciju liječničke ordinacije. Program nije internet aplikacija, već je cjelovito i sveobuhvatno programsko rješenje koje nudi sve potrebno za obavljanje poslovanja liječničke ordinacije. Omogućava  Vam da radite u skladu sa CEZIH zahtjevima, ali i mnogo više, na najjednostavniji i najbolji način. Softmed 2 program za ordinacije primarne zdravstvene zaštite na jednostavan i razumljiv način omogućava potpunu informatizaciju u skladu s CEZIH zahtjevima.

Program je namijenjen za:

 • Ordinacije opće/obiteljske medicine
 • Pedijatrijske ordinacijepreuzmi
 • Ginekološke ordinacije
 • Ordinacije za Medicinu rada

Program prilagođen potrebama korisnika

Razvoj programa za ordinacije Softmed 2 započeo je iz perspektive krajnjeg korisnika. Takav je pristup omogućio da svaka funkcionalnost bude detaljno razrađena i nabolje prilagođena prema potrebama stvarnih korisnika. Rezultat toga je ugodan i brz rad, a prema iskustvu korisnika, pomoćne funkcije programa su se pokazale nezamjenjive u svakodnevnom radu. Sve to Softmed 2 danas posebno ističe pored ostalih rješenja. Osnovna vodilja je zadovoljstvo korisnika koji će se služiti programom, a to znači prvenstveno udobnost i lak rad s programom, čistoća, preglednost, standardiziran i moderan dizajn te jasan pristup.

CEZIH certifikat

Kompatibilnost sa središnjim zdravstvenim sustavom CEZIH PZZ i odobrenje za rad od HZZO možete uvijek provjeriti na www.cezih.hr.

Dugogodišnje iskustvo i razvoj

Model i iskustvo za razvoj Softmed 2 programa za ordinacije proizlazi iz prve verzije Softmed-a, koja se do CEZIH certifikacije koristila u brojnim ordinacijama na području Hrvatske. Kontinuirano razvijan duže od deset godina, u suradnji s tadašnjim (i današnjim) korisnicima programa, a s ciljem stvaranja forme koja nabolje odgovara poslovnom procesu i potrebama korisnika, ordinacijama opće i obiteljske medicine, pedijatrije, ginekologije te medicine rada.

Softmed 2 prati isti trend usavršavanja kojeg mogu potvrditi korisnici programa. Nadogradnje, kontinuirana poboljšanja i usavršavanja su stvar dugoročnog plana. Softmed 2 u “održavanju programa” podrazumijeva stalni napredak, a ne samo održavanje osnovne funkcionalnosti. Program uvijek može biti bolji, a prijedloge korisnika uzimamo u obzir kako bi ideja kontinuiranog razvoja i usavršavanja programa uvijek bila usmjerena prema cilju zadovoljstva korisnika.

Vrhunska podrška uz kontinuirana poboljšanja i redovite nadogradnje programa uvažavajući prijedloge je formula za zadovoljstvo naših korisnika kvalitetom usluge.

Korisnička podrška

Korisnička podrška je na raspolaganju svakim radnim danom (7h-21h) i subotom (8h-13h), a za hitne slučajeve vezane uz rad programa stojimo na raspolaganju i izvan radnog vremena putem ticket prijave i elektroničke pošte (kontakt korisnička podrška). Svaka prijava problema van radnog vremena će biti razmotrena prvi radni dan. Članovi korisničke podrške mogu se spojiti na vaše računalo u svakom trenutku (uz dozvolu) i zajedno s Vama proći korištenje bilo kojeg dijela programa u kojem se eventualno ne snalazite. Takav brz i praktičan način za direktnu pomoć koristan je korisnicima u početku korištenja programa, ali korisnici znaju rabiti ovu mogućnost i kasnije u radu npr. ukoliko izađe neka nova funkcija ili jednostavno žele pomoć u nekom dijelu programa gdje još nisu sigurni. Mi smo tada uvijek uz Vas kao da sjedimo s Vama za istim računalom, bez obzira što se možda nalazite stotine kilometara dalje. Zahvaljujući dobroj komunikaciji s korisnicima i naprednoj tehnologiji koju koristimo u podršci, osjećaj udaljenosti potpuno nestaje, a efekt pružanja pomoći i rješavanja problema je brži i lakši nego da se nalazimo u istoj zgradi.

Sofmed 2 je logičan izbor

Korisnicima koji prelaze s drugih programa za ordinacije na Softmed 2 nudimo potpuno besplatno prebacivanje baze podataka i 30 dana isprobavanja programa, bez ikakve obaveze prema nama. Zadovoljni ste s programom? Realiziramo ugovor i prelazak u roku od 1-2 dana. Ako Vam se program ne svidi, niste nam dužni baš ništa i možete bez problema deinstalirati Softmed 2 s Vašeg računala. Softmed 2 Demo možete probati potpuno besplatno na 30 dana, što uključuje prebacivanje baze podataka i instalaciju programa. Na Vama je samo da probate, jer znamo da će Vam se svidjeti.

Cijena Softmed 2

Softmed 2 je dostupan putem mjesečnog najma i bez ikakvih dodatnih nadoplata. Cijena najma uključuje prebacivanje baze, instalaciju i aktivaciju programa te odličnu korisničku podršku.

Cijena Softmed 2 programa je 319 kuna mjesečno.*

Naruči program+

* Navedena cijena je bez PDV-a

Svi korisnici Softmed 2 programa za ordinacije plaćaju samo mjesečni najam od prvog dana, bez dodatnih nadoplata u obliku instalacije programa i usluga korisničke podrške.

Posebnosti programa (pored standardnih funkcija)

 • pregledno i ugodno korisničko sučelje, grafičko prikazivanje korisnih informacija
 • automatska nadogradnja putem interneta (liste lijekova, šifrarnici, postupci, nove verzije programa)
 • naručivanje pacijenata i čekaonica
 • preuzimanje i skeniranje dokumenata direktno u program (spremanje skeniranih nalaza i slično u kartoteku pacijenta)
 • integrirani web preglednik (za pregled obavijesti – HZZO i CEZIH stranice)
 • integrirani ticketing sustav (za prijavu problema i praćenje odgovora i rješenja)
 • pregledno i jasno sučelje za CEZIH poruke, sa naprednom funkcionalnošću za brzu i laku korekciju i ponovno slanje u slučaju odbijenih poruka
 • mogućnost da više liječnika koristi program na istom računalu (u smjenama i sl.)
 • visoka sigurnost podataka, izrada sigurnosnih kopija svih podataka (backup)
 • korištenjem najmodernijih tehnoloških standarda osiguravamo visoku tehnološku kompatibilnost programa sa budućim sustavima i dugoročnost proizvoda

Funkcije za automatizaciju i ubrzanje unosa podataka

 • izbornici za automatsko dovršavanje unosa (npr. za brzo pronalaženje lijeka kod propisivanja terapije)
 • napredni MKB-10 izbornik (u poljima gdje se upisuju šifrirane dijagnoze)
 • predefinirani razlozi dolaska u pregledu (za lakše nalaženje starih pregleda kad ih ima puno)
 • …i još puno sitnica koje život znače, koje će vam osjetno olakšati rad i omogućiti da eventualne pogreške u radu svedete na sam minimum

Softmed 2 Demo 30 dana besplatno i bez ugovorne obveze

Vegasoft Vam nudi mogućnost potpuno besplatno isprobati program za ordinacije Softmed 2 na 30 dana, bez ikakvih obveza. Demo služi da biste sami isprobali program, upoznali se sa Softmed 2 korisničkom podrškom te sami ocijenili kvalitetu proizvoda i usluge prije nego se odlučite na punu verziju programa i ugovorni odnos. Potpuno besplatne instalacije Softmed 2 Demo na 30 dana bez ikakvih obaveza. Iz prve ruke upoznajte prednosti Softmed 2 programa za ordinacije PZZ i korisničku podršku.

Zatražite Softmed 2 Demo

Zatražite besplatnu instalaciju Softmed 2 DEMO programa telefonski ili putem Interneta uz našu pomoć. Jednostavno nazovite Softmed 2 korisničku podršku, zatražite Demo i rado ćemo to učiniti umjesto Vas daljinskim pristupom. Daljinski pristupom Vašem računalu možemo Vam instalirati program kroz 20-tak minuta. Dok razgovarate s nama, mi Vam instaliramo program, a sve možete vidjeti na Vašem ekranu. Zapravo, vrlo simpatično i jednostavno, a uz to posve besplatno i bez ikakve obveze. Potrebno je samo omogućiti internet vezu na računalu gdje želite instalirati demo i kontaktirati nas.

Korisničku podršku nazovite na 051 770 130 ili 051 770 131, radnim danom od 07:00 – 19:00 sati i dogovorite instalaciju DEMO programa.

Demo možete instalirati sami ili nazovite Softmed 2 korisničku podršku te zatražite instalaciju Demo programa na Vaše računalo. Daljinskim pristupom možete pratiti instalaciju Softmed 2 programa dok razgovarate s članovima Korisničke podrške.

Demo našeg programa možete zatražiti i ispunjavanjem online obrasca. Molim ispunite obavezno polja sa ispravnim podacima o Vašem imenu i prezimenu, te kontakt podacima (broj telefona i e-mail) kako bi Vas naši djelatnici mogli kontaktirati.

DEMO verzija sadrži nekoliko ograničenja u odnosu na punu verziju koju koriste ugovorni klijenti:
 • predviđena je za testiranje, ne i za upotrebu u stvarnom radu.
 • ne sadrži matične podatke testne ustanove. Sva izvješća, diskete s računima i ispisi iz programa sadrže podatke “test ordinacije”.
 • nije moguće koristiti je za rad s CEZIH PZZ sustavom. Ograničenje proizlazi iz centralnog sustava. Svakog korisnika proizvođač mora prethodno registrirati kao svog korisnika i dodijeliti mu poseban identifikator za rad sa CEZIH sustavom, uz što dolazi i određena odgovornost proizvođača prema korisniku i središnjem sustavu i to činimo tek nakon što postanete ugovorni korisnik programa.
 • traje 30 dana. Po isteku roka DEMO program više nije moguće koristiti, a ukoliko želite nastaviti koristiti Softmed 2, potrebno je sklopiti ugovor – čime se dobiva i puna funkcionalnost programa, pristup CEZIH-u, Softmed 2 podršci i ticketing sustavu.
Ukoliko nakon isprobavanja DEMO verzije ne želite koristiti Softmed 2, program možete lako ukloniti (deinstalirati) s Vašeg računala. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili problema kod samostalne instalacije DEMO verzije programa kontaktirajte Softmed 2 korisničku podršku i rado ćemo Vam pomoći.