O nama

Vegasoft d.o.o.

Vegasoft, obrt za informatiku i usluge, pokrenut je 2.11.2004. godine, a tijekom 2011. Vegasoft obrt postaje Vegasoft d.o.o. Vođeni filozofijom kvalitete, jednostavnosti i kompletnosti od samih početaka, postali smo proizvođač jednog od najkvalitetnijih programa za ordinacije primarne zdravstvene zaštite – Softmed 2. Kontinuiranim razvojem naših proizvoda i usluga tvrtka danas broji 8 osoba u radnom odnosu, primarno odgovornih za izvršavanje usluga u našoj ponudi.

Misija:

“Stvaramo kompletna i kvalitetna programska rješenja koja svojom jednostavnošću upotrebe zadovoljavaju potrebe naših korisnika, uz potpunu uslugu koja nas čini partnerima u zajedničkom napretku.

Vizija:

“Osigurati rast i razvoj poduzeća primjenom novih informatičkih tehnologija i kontinuiranim educiranjem naših djelatnika, kako bi našim korisnicima pružili programska rješenja vrhunske kvalitete. Kvalitetom i vrhunskom uslugom učiniti razliku i na tržištu stvoriti prepoznatljiv brand.”

Proizvodi i usluge

Vegasoft je tvrtka s iskustvom u IT industriji, a osim izrade specifičnih aplikacija za potrebe medicine bavi se i drugim projektima koji uključuju integraciju i održavanje informacijskih sustava te IT konzalting. Visoko stručni informatički tim koji u uspješnoj suradnji razvija kvalitetna nova informatička rješenja uz odličnu korisničku podršku. Softmed 2 program za ordinacije PZZ je naš najpoznatiji program. Nasljednik je hvaljenog programa Softmed koji se uspješno koristio u brojnim ordinacijama na području Hrvatske prije CEZIH sustava. Danas je Softmed 2 jedno od najkvalitetnijih programskih rješenja, a omogućava kompletnu informatizaciju ordinacije primarne zdravstvene zaštite. Naš drugi program za ordinacije je Specijalistika 2, rješenje za ustanove specijalističko konzilijarne zdravstvene zaštite, modernog, oku ugodnog dizajna te jednostavnog i razumljivog za rad. Program Njega PLUS za vođenje zdravstvene njege i fizikalne terapije u kući pacijenta je nastao na temelju novih smjernica za razvoj. Ponosni smo istaknuti da je Njega PLUS prvi računalni program s klijentskom aplikacijom Njega PLUS mobile za Android mobilne uređaje koja omogućava komunikaciju centrale s djelatnicima (Centrala ⇔ Djelatnici) na terenu, na brz i učinkovit način. Uz nabrojena programska rješenja nudimo i Fiskalnu kasu za ugostiteljstvo koja na jednostavan i brz način omogućava izdavanje fiskalnih računa. Kvaliteta, jednostavnost i kompletnost su vrijednosti utkane u svakom segmentu našeg poslovanja, bilo da se radi o gotovom programskom paketu, rješenju iz naše ponude ili usluge informatičke podrške tvrtkama. Samo rješenja u skladu s vrijednostima mogu zadovoljiti potrebe naših korisnika.

Vegasoft tim

Naša programska rješenja su kvalitetna, a dodatna vrijednost proizlazi iz rada s korisnicima u obliku korisničke podrške. Naši djelatnici su dodatna vrijednost jer su uvijek spremni pomoći kroz otklanjanje problema, edukaciju i savijete. Vegasoft tim se sastoji od mladih i ambicioznih pojedinaca koje spaja zajednička vizija uspjeha. Zahvaljujući Vegasoft timu, Softmed 2 program za ordinacije je nastao, certificirao se, i po kvaliteti učvrstio u samom vrhu ponude programskih rješenja za ordinacije primarne zdravstvene zaštite. S istom željom razvijamo postojeća i nova programska rješenja kako bi našim korisnicima uvijek mogli pružiti dodatnu vrijednost.